Zgodovina Evrope

History of Europe

© zgodovina.eu

  RAZISKAVE 

JEZIK

  POLITIKA  MEDIJI  SORODNO 

To display this page you need a browser that supports JavaScript.

     
     

Uvodna stran

 

Etimologija

Bohinjska imena

Celovec

Domžale

 

 

Psihografija

Slovencev

Južnakov

Ciganov

 

Sorodno

 

Ta stran je namenjena vsebinam, ki so na tak ali drugačen način povezane z zgodovino. Tu bodo našle svoje mesto etnologija, psihografija, etimologija, arheologija, jezik, genetika in druge sorodne vsebine, ki skupaj tvorijo širšo sodobno, multidisciplinarno zgradbo znanosti, katere vhod ne bodo stražili vojaki vdani ideologiji in imperializmu, pač pa bodo duri vedno na široko odprta služečim eni in edini resnici.

 

Zgodovina je danes tako do obisti zlorabljena in zlagana, kot nobena druga znanstvena panoga. Če bi bila srednjeveška znanost, glede na takratna dojemanja in stopnjo napredka tako skrunjena kot je danes zgodovina, bi osupli obtožujoče s prstom kazali na pretekle čase. Namesto tega, pa lahko mnogo živečih vsako jutro uzre svojo živo podobo v ogledalu, podobo, ki služi lažem, potvorbam in uničevanju, dnevno korakajoč po poti, ki vodi v brezno nizkotnih in izprijenih ciljev.

 

Ker se je danes služenje sprevrženim ciljem izrodilo v kompleksen mednarodni sistem, voden od zgoraj in po vodstvenih kadrih nadzorovano, se zavedamo, da se mnogi zaradi tega ne želite javno izpostavljati. Današnja zgodovinska znanost deluje po interesih in klišejih "velesil", ki mnogokrat služeč ideologiji ali interesom niso vzdržni. V ozkih krogih bi bili po vsej verjetnosti blokirani, vaše ugotovitve pa zamolčane, tako v strokovnih publikacijah, kot v javnih glasilih.

 

Če ste znanstveno podkovani, imate gradivo o drugačnem vedenju in videnju od uradno zabičanih "resnic", pa jih iz takšnih ali drugačnih razlogov tajite, vabimo vaš pošten in dobronameren glas, naj v službi resnice tu najde svoje varno mesto.

 

Objavili pa bomo tudi odkrite in dobronamerne odzive na posamezne članke na strani zgodovina.eu..

  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  © zgodovina.eu.  -  kopiranje vsebine brez dovolenja je prepovedana  
  Stran je bila nazadnje spremenjena 01.09.2018  
     
     
     
  

nazaj